Salgs- og leveringsbetingelser 

Betaling: 
På websiden kan du betale med Dankort/VISADankort/VISA Electron/MasterCard/Maestro/JCB gennem ved E-Pay. 
Kun bestilling og levering fra denne netbutik

Leveringtid:
Vi senders vores breve/pakker med PostDanmark eller GLS Pakkeshop, alt efter hvad der er billigst for kunden. Det er op til kunden selv at vælge, hvilken ydelser der ønskes benyttet. Leveringstiden er normalt 2-3 dage. Er en varer i retsordre, kan der gå et par dage mere. Vi vil da orienterer dig hurtigst muligt om  leveringstiden.

Priser:
Alle priser vises med 25% moms, dvs. den pris, du ser ud for en given vare 
(incl. Moms), er den pris, som du skal betale + fragt. 
Fragtbeløbet kan du se når du har valgt dine varer og går til "kassen".
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser.

Det eneste du nu skal gøre, er at oprette en konto ved at udfylde de felter der er markeret med ”obligatorisk”, samt indtaste en personlig kode.

Nu har du oprettet en konto, og skal blot anvende koden næste gang du handler, så husker vi alle dine oplysninger.
 
De indtastede oplysninger vil ikke blive videregivet til andre parter og danner kun grundlag for leveringen og din faktura.

Når du har udfyldt felterne skal du klikke på fortsæt knappen nederst i højre hjørne. Det næste skærmbillede du kommer til, er det sikre område, dvs. de oplysninger du indtaster er krypteret (kodet) og er ulæselige for andre. Her skal du bl.a. indtaste dit kontonummer. Du vil inden 15 min. modtage en bekræftelse på ordren via E-mail.

Modtagelse:
Ved modtagelse af varen er det vigtigt at du kontrollere at denne er intakt og ikke har lidt overlast i forbindelse med transporten.
BEMÆRK! Boutique Fleuranc kan ikke gøres ansvarlig for transportskader efter modtagelsen.
Anmeldelse af beskadigede varer skal ske til 
nærmeste posthus.

Reklamationsret:

Der ydes altid 14 dages fuld returret, hvor du kan returnerer varen til os og få den fulde købssum retuneret. Du får ligeledes fragtomkostningerne refunderet, hvis du har betalt for forsendelse.

Der ydes 24 mdr. reklamationsret. Det er en betingelse af reklamationen er berettiget, og manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet.

Du skal meddele reklamation til Fleurance.dk inden for rimelig tid efter varens modtagelse. Rimelig tid betragtes som 1-2 måneder fra modtagelse.

Forskellen mellem reklamationsret og garanti er beskrevet på forbrugerrådet Tænk's hjemmeside - se her.

Vi henviser i øvrigt til købelovens §78 for fremgangsmåde vedr. reklamationer.

Returnering af varer: 

Returnering af defekte varer er altid for egen regning (porto). Returadresse er Boutique Fleurance, Adelgade 14 DK-7800 Skive.

Defekte varer ombyttes hvis du:

- laver en tydelig angivelse af fejlen samt kopi af fakturaen. Vi sørger for at varen bliver ombyttet og at en ny bliver sendt til dig.

Garanti:
På alle produkter ydes der garanti i henhold til købeloven. 

Datasikkerhed:
Vores internetbutik fungerer i samarbejde med E-Pay og har sikret de følsomme data, der transporteres via nettet i forbindelse med køb, af SSL (Secure Socket Layer) kryptering. Så længe du browser (kigger) på siden er der ingen kryptering, men når du indtaster dine betalingsoplysninger (navn, adresse, kreditkortnr., mm.), "går du ind i det sikre område".

Fortrolighedspolitik:

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til E-pay i krypteret form (SSL) som det kun er dig og E-Pay der kan læse. 
Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Bh Shop.

Copyright
Dette web-site eller eller dele heraf må ikke gengives, duplikeres, kopieres, sælges, videresælges, besøges, eller på anden måde bruges til nogen form for kommerciel brug.

Alt indhold på dette web-site, så som tekst, grafik, logo, iconer, billeder, tilhører