Nyheder

Tilbud

Tekst om vores produkter overordnet

PRODUKTMÆRKER 23 varer

Underkategorier

 • Maurice Mességue

  Siden 1958 har Laboratoires Mességué været specialister inden for naturkosmetik. Her i 2014 forelægger vi en udvidet serie fordelt på 4 linjer, som er let genkendelige på grund af deres farve. I overensstemmelse med vores grundlægger, Maurice Mességués filosofi, er vor kosmetik udviklet uden parabener på grundlag af planteudtræk og mineraler, hvis effektivitet er anerkendt. De er naturligvis ikke afprøvet på dyr. Vores produkter er udviklet med stor omhu. De er afprøvet af kosmetologer på frivillige og har således bevist deres kvalitet og effektivitet. Derfor glæder vi os over at præsentere dem for dig. 21 produkter fordelt på 4 linjer: Basis-linjen: rense- og plejeprodukter for alle hudtyper Linjen for sensitiv hud: plejeprodukter til stimulering og beskyttelse af sensitiv, irriteret og reaktiv hud Den aqua-klimatiske linje: plejeprodukter til øget beskyttelse mod kulde, vind, temperatursvingninger Anti-aging-linjen: plejeprodukter specielt til at forhindre og bekæmpe ”tidens tand”: rynker, glansløs og slap hud.

 • Tanamera

  TANAMERAs hudplejeserie er 100% naturlige og fremstillet uden brug af kunstige konservering, parfume eller farvestoffer. TANAMERAs produkter er fremstillet af koldpressede vegetabilske olier, kombineret med æteriske olier af høj aromaterapeutisk værdi, samt eksotiske urter og krydderier som ingefær, gurkemeje, nellike, galangarod og lavendel.

 • Martine Mahé
 • Ecco Bella

  Ecco Bella er en naturlig hudpleje serie som er fremstillet i samarbejde med dr. Philip Cohen, professor i dermatologi. Om produkterne: Du bør se en forandring i din hud indenfor 14 dage, når du begynder at bruge disse produkter. De produkter man bruger dagligt er nummererede efter den rækkefølge de skal bruges i. Maske og serum er ikke nummererede. Serien indeholder ingen kemiske konserveringsmidler. Produkterne er tilsat helende aloe vera i stedet for vand.

 • Vita Liberata
 • The Konjac Sponge

  Konjac Sponge er en serie af 100 % naturlige og miljøvenlige rensesvampe, der giver dig både en behagelig og effektiv måde at rense huden på. Du kan bruge dem alene eller sammen med et renseprodukt. De er de blødeste og mest skånsomme på markedet.

 • Divaderm
pr. side
Viser 1 - 12 af 23
Viser 1 - 12 af 23