Tekst om vores produkter overordnet

Produktmærker 36 varer

Underkategorier

 • Maurice Mességue

  Siden 1958 har Laboratoires Mességué været specialister inden for naturkosmetik. Her i 2014 forelægger vi en udvidet serie fordelt på 4 linjer, som er let genkendelige på grund af deres farve. I overensstemmelse med vores grundlægger, Maurice Mességués filosofi, er vor kosmetik udviklet uden parabener på grundlag af planteudtræk og mineraler, hvis effektivitet er anerkendt. De er naturligvis ikke afprøvet på dyr. Vores produkter er udviklet med stor omhu. De er afprøvet af kosmetologer på frivillige og har således bevist deres kvalitet og effektivitet. Derfor glæder vi os over at præsentere dem for dig. 21 produkter fordelt på 4 linjer: Basis-linjen: rense- og plejeprodukter for alle hudtyper Linjen for sensitiv hud: plejeprodukter til stimulering og beskyttelse af sensitiv, irriteret og reaktiv hud Den aqua-klimatiske linje: plejeprodukter til øget beskyttelse mod kulde, vind, temperatursvingninger Anti-aging-linjen: plejeprodukter specielt til at forhindre og bekæmpe ”tidens tand”: rynker, glansløs og slap hud.

 • Tanamera

  TANAMERAs hudplejeserie er 100% naturlige og fremstillet uden brug af kunstige konservering, parfume eller farvestoffer. TANAMERAs produkter er fremstillet af koldpressede vegetabilske olier, kombineret med æteriske olier af høj aromaterapeutisk værdi, samt eksotiske urter og krydderier som ingefær, gurkemeje, nellike, galangarod og lavendel.

 • Martine Mahé
 • Ecco Bella

  Ecco Bella er en naturlig hudpleje serie som er fremstillet i samarbejde med dr. Philip Cohen, professor i dermatologi. Om produkterne: Du bør se en forandring i din hud indenfor 14 dage, når du begynder at bruge disse produkter. De produkter man bruger dagligt er nummererede efter den rækkefølge de skal bruges i. Maske og serum er ikke nummererede. Serien indeholder ingen kemiske konserveringsmidler. Produkterne er tilsat helende aloe vera i stedet for vand.

 • Vita Liberata
 • The Konjac Sponge

  Konjac Sponge er en serie af 100 % naturlige og miljøvenlige rensesvampe, der giver dig både en behagelig og effektiv måde at rense huden på. Du kan bruge dem alene eller sammen med et renseprodukt. De er de blødeste og mest skånsomme på markedet.

 • Divaderm
 • Jane Iredale

  Velkommen til Jane Iredale Mineral Cosmetics - den mest avancerede makeup i hele verden. Med denne makeup vil du opleve, hvor fejlfri og frisk din hud kan se ud. Du oplever mineralernes silkebløde lethed.

  Du kommer sikkert til at elske den nemme påføring og holdbarheden på huden uden behov for opfriskning i løbet af dagen.

  Måske har du som mange andre kvinder også svært ved at finde den rette pudderfarve. Jane Iredale har løst dette problem for dig, da mineraler reagerer anderledes på lyset end almindelig makeup, hvilket gør det langt nemmere at finde den pudderfarve, der matcher din hud fuldstændigt.

  Mineralerne gør det meget nemmere for dig at påføre og bruge makeup, da de både er foundation, concealer, pudder og solbeskyttelse (både UVA- Og UVB-stråler) i ét.

  Det er vores mål at bevare vores produkter så effektive, enkle og naturlige som muligt. Vi bruger derfor ikke kunstige farvestoffer, kemiske konserveringsmidler som parabener eller syntetiske duftstoffer, og makeuppen indeholder heller ikke fyldstoffer som talkum.

  Vi mener, at vores makeupserie kan ændre dit liv. Den hud, du altid har drømt om, er blot et penselstrøg herfra.

  Når du køber makeup hos Jane Iredale får du sund makeup helt uden skadelige kemikalier og parfumer.

  Jane Iredales produkter er alle testet for deres stabilitet, sikkerhed og holdbarhedsevne.

  Du får en makeup, som giver fejlfri hud, uden at huden bliver irriteret eller tilstoppet. Makeuppen giver ikke urenheder eller bumser.

  Alle ingredienser er naturlige, der anvendes så vidt muligt økologiske ingredienser og alle produkter er allergitestede. 

  Vi ønsker at du får sund og plejende makeup.

pr. side
Viser 1 - 12 af 36
Viser 1 - 12 af 36