Ansigtsprodukter 63 varer

Underkategorier

 • Ansigtscreme

  Det er vigtigt at pleje din hud med en god ansigtscreme, som passer til netop din hudtype. Vores cremer er af god kvalitet. De holder huden sund og blød og mindsker samtidig ældningstegn. Du skal ikke vente med anti-aging til rynkerne har vist sig. Hvis du ikke vil ældes tidlig er det vigtigt at passe på din hud. Derfor anbefales det, at bruge solcreme hver dag du opholder dig udenfor, uanset om det er solskin eller overskyet for at beskytte huden mod UVA- og UVB stråler.

 • Ansigtsrens

  Det er vigtigt at rense din hud hver dag for at fjerne den film af døde hudceller, skidt og snavs der ophober sig i løbet af dagen. Din hud bliver blød og frisk ved daglig ansigtsrens. Du får ikke opløst fedtet i huden hvis du kun vasker med vand og ikke renser huden og du risikerer at dine porer stopper til.

 • Skintonik til ansigt

  Efter ansigtsrens er det vigtig at bruge en skintonic. Skintonic har flere funktioner. Den renser din hud for det sidste snavs og make-up rester, den mindsker de synlige porer. Samtidig forbedrer den din hud på den efterfølgende fugtpleje. Du opnår det optimale resultat med en skintonic efter ansigtsrens. Skintonic med alkohol virker udtørrende på huden og får huden til at miste sin smidighed. Kan også bruges til bikinikanten efter barbering. Derved undgås knopper og nedgroet hår. God til at opfriske ansigtet midt på dagen.

 • Ansigts Serum

  Serum modvirker de frie radikaler, som ellers binder dig til alt og bevirker at vi får rynker. Serum er mere flydende og trænger derfor længere ind i huden. Serum reducerer rødme og giver huden glød. Serum forstærker effekten af din dag- og natcreme. Når du først har fugtet ansigtshuden med en serum bruger du ikke nær så meget ansigtscreme bagefter. Husk at rense huden før du påsmører serum.

 • Ansigtspeeling

  Det er vigtigt, at du mindst en gang om ugen, får peelet dit ansigt, hals og hele kroppen. En peeling/scrub går ind og fjerne de døde hudceller, som ligger på huden overflade, renser ned i porerne og er cirkulationsfremmende. Vi har peelings både til normal hud, tør hud, klassisk kombineret hud, sart hud, fedtet hud, uren/acne hud og til rosacea. Vi har peelinger/scrubs til ansigtet fra mærkerne Maurice Mességué fra Frankrig, Tanamera fra Malaysia og Ecco Bella fra USA.

 • Ansigtsmasker

  Vi har et stort udvalg af ansigtsmasker - både til normal hud, tør hud, klassisk kombineret hud, sart hud, fedtet hud, uren/acne hud, rosacea og til dig som ønsker opstramning. Vi anbefaler at bruge en maske en gang om ugen, efter ansigtet er afrenset og peelet. Vi har ansigtsmasker fra mærkerne Maurice Mességué fra Frankrig, Tanamera fra Malaysia og Ecco Bella fra USA.

 • Ansigtsolier

  Ansigtsolien er økologisk og vegetabilsk. Olien er fremstillet kold presset ved første aftapning. Den er ufiltreret og ikke tilsat duft.

 • Læbepleje

  Maurice Mességué har nyheder indenfor læbepleje. Det er en Lip Balm med shea smør som øjeblikkeligt gør læberne glatte, bløde, smidige og komfortable. Formlen nærer, fugter og beskytter læberne.

 • Roll on til ansigt

  Maurice Mességué har en ansigts roll on til mange hudproblemer: Zen virker afstressende, Bites er god mod kløe, Arnica er god mod slag og hævelser, Pain of transportation er god mod hovedpine og køre- og søsyge, ’Young skin til de unge med uren hud og Sunburn effektiv mod solforbrænding.

pr. side
Viser 1 - 12 af 63
Viser 1 - 12 af 63