Vi vil alle gerne have flot og glansfuldt hår og det opnår du ved at behandle håret med vores gode og nærende produkter fra Ecco Bella, Maurice Messegue, Tanamera eller Martine Mahe alt efter din hårtype.

Hårprodukter 25 varer

Underkategorier

  • Hårshampoo

    Vi fører flere forskellige mærker i hårshampoo og har hårshampoo til alle slags hårtyper. Vi har hårshampoo til tørt og kraftigt hår, hårshampoo som beskytter hovedbunden, hårshampoo med guarana og Aloe Vera, hårshampoo til hyppig vask indeholdende asiatisk mælkerod, hårshampoo som er velegnet, ja nærmest uundværlig, før plantefarvning, hårshampoo til fint og sart hår og lysnende hårshampoo uden brintoverilte og ammoniak.

  • Hårbalsam

    Hår balsam kan hjælpe og forebygge slidt, skadet og spaltet hår. Hår balsam påføres efter hårvask og skylles ud igen. Balsam giver fugt her og nu og bør anvendes ved hver eller hver anden hårvask. Hvis du har brugt hårbalsam er håret nemmere at rede ud. Vores balsam er fyldt med proteiner, urter og vitaminer som vil gøre dit hår både stærkere og smukkere.

  • Hårkur - Hårpleje
    Det anbefales at bruge hårkur en gang om ugen. Vi har en hårkur med en helt speciel kombination af mineraler, vegetabilske olier og polygala tenuifolia (asiatisk mælkerod),som styrker og plejer hår og hovedbund. Derudover har vi en terapi olie til kløende og skællende hårbund. Det er rigtig gode produkter til skadet hår og til forebyggelse af slitage ved hyppig varmepåvirkning af håret feks. føntørrer og glattejern.
  • Hårfarve
pr. side
Viser 1 - 12 af 25
Viser 1 - 12 af 25