Om Boutique Fleurance

Ulla med et par af behandlerne i Fleurance Inger Hartmann

Boutique Fleurance ejes i dag af Ulla Hartmann, som er anden generation efter hun overtog butikken fra sin mor.

Den 1. april 1980 startede Inger Hartmann en helt speciel butik i Hartmanns gård i Skive. Boutique Fleurance, var en gammel drøm der gik i opfyldelse, en special butik med hovedvægt på produkter fra den franske naturlæge Maurice Mességué, krydret med specialiteter lige fra vin, juice, bolcher, franske pateer til grisetæer på glas. En anderledes butik, og så i Skive, det var der ingen der troede på. Inger Hartmann trodsede alle forudsigelser – kom kunderne ikke ind i butikken, måtte hun jo hente dem på gaden. Forretningen ”voksede” som årene gik og Boutique Fleurance blev efterhånden en butik som folk fra hele landet valfartede til. Mange skuespillere har også gennem tiden besøgt butikken blandt andre Susse Wold, Birte Backhausen, Helle Merethe Sørensen og sidst men ikke mindst ”Susan Himmelblå” i form af Birgitte Raaberg. Sidstnævnte har troligt besøgt os i vores butik /klinik gennem de sidste 30 år, hver gang hun har spillet i Skive.

Tiderne er skiftet og Fleurance er fulgt med. Kosttilskud og grisetæer er skiftet ud med nye skønhedsprudukter og i 1992 blev butikken udvidet med ca. 100 m2 til skønhed og wellness.

Laila i gang med en behandling Inger i butikken

Maurice Mességué

Hovedmærke og egen import siden 1980.

Maurice Mességué er født og opvokset i Gavarret i Frankrig, hvor Mességués familie har holdt til i mere end 450 år. Sin store interesse for naturen og planterne har han arvet efter sin far, der fra han var ganske lille tog ham med ud i naturen, hvor han lærte ham at betragte dens skønhed og fortalte ham hemmeligheden om planternes gode virkning på mennesket.

Kærligheden til en ren natur, til gavn for alt levende, har siden været ledetråden i hans liv. Først som berømt naturlæge og siden som borgmester i byen Fleurance, hvor han gjorde en stor indsats mod forurening og ikke mindst i sit intense arbejde med, hvad der skulle blive kronen på hans værk,  Den prisbelønnede Maurice Mességué, der i dag, med kosmetik og urter fryder tusindvis af kvalitetsbevidste kvinder og mænd verden over.

Udover skønhedsprodukter fører Marurice Mességue et stort udvalg af urte-theer af høj kvalitet.Theerne gennemgår en kvallitetskontrol, der garantere at de ikke indeholder pesticider

Tanamera

Egen import af en helt fantastisk spa-serie fra Malaysia. Tanameras produkter er fremstillet af koldpressede vegetabilske olier, kombineret med æteriske olier af høj aromaterapeutisk værdi, samt eksotiske urter og krydderier som ingefær, gurkemeje, nellike, galangarod og lavendel. En helt naturlig produktserie der virkelig taler til alle sanser.

Ecco Bella

Egen import af produkter fra USA omfattende hudpleje og make-up. Ecco Bellas grundlægger Sally Malanga  startede i 1992 firmaet i  protest mod kosmetik testet på dyr og med en mission om at fremstille naturlige skønheds prudukter med et univers af økologiske ingredienser og virkningsfulde vitaminer.

Martine Mahé

Egen import af naturlige hår farver og hårplejeprodukter fra Frankrig. I over 30 år har Martine Mahé glædet sine kunder med de fantastiske hårfarver og hårprodukter i sine Frisørsaloner i Paris.

For første gang i hår-farvningens historie, lykkedes det Martine Mahé at fremstille en 100 % dækkende plantefarve uden tilsætning af BRINTOVERILTE, AMMONIAK 0g RESORSIN. Udover de fantastiske hårfarver, omfatter serien også en moderne naturlig hårplejeserie hvor man genfinder  planternes aktive egenskaber for skønhed og naturlig balance.

Vi byder velkommen indenfor i butikken og klinikken