Maj 2017

Så er vores nye sommeravis fra Boutique Fleurance og Guldsmed Hartmann på gaden - avisen er som altid fyldt med inspiration og gode tilbud fra begge butikker.

December 2016

Så er vores store juleavisen på gaden fra Boutique Fleurance og Guldsmed Hartmann! Heri finder du flotte nyheder og gode julegaveidéer. Rigtig god fornøjelse.

Maj 2016

 

November 2015


September 2015

April 2015

Onsdag den 15. april 2015 var det 35 år siden, Inger Hartmann åbnede Boutique Fleurance i Hartmanns gamle købmandsgård.

Åbningen af Boutique Fleurance var en livslang drøm, der gik i opfyldelse. En fransk butik, baseret på produkter fra den verdensberømte naturlæge Maurice Mességué, samt en række franske specialiteter som vin, marmelader, juice, bolcher, franske pateér og sidst men ikke mindst syltede grisetær på glas.

Boutique Fleurance´s motto ”Naturen har altid ret” har holdt årene igennem, selvom butikken har gennemgået en kæmpe udvikling fra lille fransk specialbutik til større moderne hudplejeklinik. Inger Hartmanns speciale var urter, og hun vejledte med stor succes mange kunder, der iblandt berømtheder fra nær og fjern.

I dag er hovedmærket stadig Maurice Mességué, men nu med fokus på skønhed & wellness i stedet.

Butikken blev i 1993  udvidet med ca. 100 m2 klinik, de franske pateer og grisetær er, udskiftet  med skønne produkter fra Malaysiske TANAMERA og amerikanske ECCO BELLA.

 

MARTS 2015

Nu kan du få Bodylotions, der passer til de populære shower gel  pr. stk. kun 149,-

Kom ind og find din favorit duft

 

 

OKTOBER 2014

Maurice Mességué lancerer nu to nyheder: SHEA BUTTER og LIP BALM. Disse nærende og blødgørende balsam-produkter, der er baseret på sheasmør og 100% naturlige essentielle olier, kommer i flere forskellige varianter for at imødekomme ethvert behov og humør.

OM SHEASMØR:

Sheasmør, som betyder ’liv’, er udvundet af frugten fra sheatræet, der vokser vildt på savannen i det vestlige Afrika. Frugten er kødfuld, sød og spiselig og har, som en avocado, en nød i midten. Når nødden presses får man sheasmør, der igennem århundreder har været flittig anvendt i dele af Afrika på grund af dets gavnlige egenskaber. Sheasmør er først og fremmest rig på fedtsyrer, der gør smørret særligt fugtgivende og nærende. Derudover er sheasmør anerkendt på grund af følgende egenskaber: Stimulerer hudens helingsproces, beskytter mod UV-stråler og beroliger og lindrer irriteret hud.

Se evt. Beautyblog: http://beautyblog.dk/

 

MARTS 2014

Vi har endelig fået nyheder fra Maurice Mességué på lager.

 

 

 


JUNI 2013

Nyhed i Boutique Fleurance

NYT NYT NYT - Vi laver også huller i ørene hos Boutique Fleurance, så kom forbi hvis du skal have lavet huller i ørene. Det er hurtigt og nemt :-)