Maurice Mességué er den verdensberømte franske naturlæge. På grundlag af sin store viden om planter startede Mességué i 1958 med at producere sin egen naturkosmetik, og i overensstemmelse med hans filosofi har vi i dag en serie, udviklet på grundlag af planteudtræk og mineraler, uden parabener og unødvendige tilsætningsstoffer.

Historien bag Maurice Mességué er hans kamp for natur og miljø. Han startede, længe før resten af verden fik øjnene op for forureningens påvirkning. Maurice Mességué har som naturlæge med succes behandlet berømtheder som Winston Churchill, den tyske forbundskansler Adenauer samt pave Johannes XXIII.

På grundlag af sin store viden om planter startede Mességué i 1958 med at producere sin egen naturkosmetik, og i overensstemmelse med hans filosofi har vi i dag en serie, udviklet på grundlag af planteudtræk og mineraler, uden parabener og unødvendige tilsætningsstoffer.

Hudplejeserien er udvundet af urter, baseret på opskrifter fra Maurice Mességué der kæmpede for natur og miljø længe før resten af verden fik øjnene op for forureningens påvirkning. Maurice Mességué behandlede som naturlæge berømtheder som Winston Churchill, den tyske kansler Adenauer samt pave Johannes XXlll.